Highlights of 2017

Januari var en ganska så lung månad. Kickade igång det nya året med ett gäng tjejer plus pojkvännen. Därefter kom Annas födelsedagsbrunch, lite strandpromenader och massor av häng framför datorn. 
 
Februari var däremot mer händelserik. Jag fyllde år och spenderade min födelsedag i Barcelona. Var på min allra första fotbollsmatch vilket även var när mitt favoritlag FC Barcelona spelade hemma på Camp Nou mot Leganes. Deltog i FN rollspelet som delegat för Israel och var på en mini skidresa med skolan! 
 
Mars månad.. Jag besökte pojkvännen i Jönköping, fikpluggade med Migle och Maja på Koppi, var på Majas födelsedagsfest och firade en annan Majas 18-års dag :-D 
 
 
April var även en fin månad då våra fina magnolie blommor äntligen blommat ut. Var i Malmö med en vän från Göteborg och hade grillkväll hemma hos Maja med några från klassen. 
 
i Maj hände det även en massa grejer. Matilda hade födelsedagsbrunch hemma hos sig, där vi utnyttjade henner vackra trädgård för att ta bilder. Migle hade en mysig sommarfest hemma hos henne, den årliga Campeon VS Procce matchen hölls. Mot slutet av maj åkte jag och ett gäng upp till Liseberg där vi även mötte Igor!
 
Juni månad startades i princip med studenten, så var på några studenfester här och där. Höll i förfest hemma hos mig innan utsparken. Överraskade Igor i Jönköping efter hans operation och köpte en baldaki att hänga ovanför min säng. Mot slutet av månaden åkte vi på semester till Wien där vi bodde hos kusiner och därav tog vi oss vidare mot Kroatien för en lite soligare semester. 
 
Hela Juli månad spenderades i princip utomlands. Vi startade månaden i Kroatien, efter halva månaden åkte vi ner till Serbien och mot slutet av Juli besökte vi även Prag på hemvägen. Hann dock komma hem precis innan juli var över, så därför avlsutade jag månaden fint tillsammans med Maja över en sallad på Brutale!
 
 
Augusti.. Startade månade genom att ta emot 1:orna tillsammans med Coacherna. Åt en mysig frukost med Igor på det nyöppnade stället Ginger i stan. Startade skolan och någon vecka därefter åkte vi tillsammans med skolan till Liseberg. Mot slutet av Augusti mötte jag upp en gammal klasskompis och körde en photoshoot som blev jätte lyckad! 
September nalkades det inspark med temat bloodz and crips. Klippte håret kortare, firade min kusins 18 års dag på pinchos och någon annans 17 års på en lokalfest. Bakade även morotsmuffins, fast "alfa cupcakes" enligt mig, till klassens föräldrarmöte. 
 
Oktober var även en händelserik månad. Firade inte bara min och Igors 1års dag utan även Matilda, Majas och Emilis födelsedag. Var i Köpenhamn två gånger med mamma och avslutade månaden med Halloween PPP. 
 
 
November, sov hos pojkvännen över en helg då vi tillsammans gick på en födelsedagsfest samt en match. Nikola fyllde år vilket firades med mat på Yazho. Hade pizzamys hos Elias med några från kvällen och fick dessutom testa på Yoga. 
 
 
 
 Och slutligen kommer vi till December. Under december besökte jag tillsammans med Igor återigen Köpehamn. Var hemma hos Filippa på en "Get to know eachother" fest med 3:orna men även hos Migle på en 90-tals födelsedagsfest. Mös hemma hos Nora under en julmyskväll och var även på min första förlovning då min vän Savin förlovat sig. 
 
Tack för ett fint år, 2017! 
VARDAG | | Kommentera
Upp