Glam Glow

 
 
 
Just nu i skrivande stund sittter jag faktiskt här och bloggar med ansiktmasken på. Glam Glow är en produkt som jag tidigare har hört talats om, och när jag väl passerande den på hyllan inne på Kicks kunde jag inte motså att köpa den. Har faktiskt testat den en gång tidigare, och kan ärligt säga att jag inte märkte någon större skillnad alls. Tänkte att man måste nog använda den ett antal fler gånger, så ger den nu sin andra chans too do it's magic! 
 
Man placerar ett tunt lager av Glam Glow på ansiktet som en mask eller bara på vissa ställen, därav låter man masken sitta kvar 5-20 min. Under processen stelnar krämen sakta, och man sköljer av den med vatten sedan så jag skulle inte säga att det är någon kladdig eller jobbig mask. 
 

En sak jag kan säga redan nu som jag gillar med den är att när du väl applicerar den på ansiktet får man en sådan otroligt fräsch känsla. Minten, som finns i krämen, gör att det sticks lite nätt, men på ett behaglit sätt självklart! Vilket inte är något som stör mig utan mer tvärtom! 
 
Efter att jag använt den ett antal fler gånger kan jag återkomma med feedback, vad sägs om det? Nu ringde klockan så ska kila bort mot toaletten och skölja av det, kram N. 
SKÖNHETS TIPS | | Kommentera
Upp